unknown
Cum putem rezolva problema unghiilor incarnate?

Cum putem rezolva problema unghiilor incarnate?

Ce este o unghie încarnată?

Unghia încarnată este una dintre cele mai comune probleme medicale, cu care ne-am confruntat cel puțin o dată în viață.

Reprezintă o afecțiune provocată de un fragment lateral de unghie care intră în piele și provoacă durere, umflare, înroșire și, dacă nu este tratată la timp, infecție microbiană. Afectează în general unghia mare de la picior dar pot fi afectate și alte unghii de la mâini sau picioare dacă nu sunt tratate corespunzător.

Care sunt cauzele apariției unghiilor încarnate?

Cauzele pentru apariția unghiilor încarnate pot fi nenumărate. Printre cele mai comune se regăsesc încălțămintea nepotrivită și tăierea incorectă a unghiei. Atunci când colțurile unghiei nu sunt tăiate corect sau sunt tăiate prea adânc, unghia, din lipsă de spațiu, intră în carne și crește, rezultând așa numită “unghie crescută în carne”.

Tratament pentru unghie încarnată

Te-ai gândit că există și o modalitate ușoară, simplă și rapidă de tratare a unghiilor încarnate? Toate acestea fără a apela la pedichiura medicală chirurgicală, chiar în confortul casei tale!?

Venim în ajutorul vostru cu Balsamul emolient pentru unghii încarnate ce previne creșterea dureroasă în interior a colțurilor unghiei, lăsând unghiile moi. Datorită ingredientului activ, Bisabolul, unghiile dure și cuticulele devin astfel moi și se poate lucra cu ușurință. Poate fi folosit atât în saloanele cosmetice, înaintea procedurii de pedichiură, cât și acasă ca o continuare a tratamentului, aplicându-se pe zona afectată, o dată sau de două ori pe zi, până ce problema dispare complet și confortul este recăpătat.

Nu lăsa unghiile încarnate să îți strice buna dispoziție!

 

 

 

 

 

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out