unknown

Despre noi

In 2008, din dorinta de a oferi produse profesionale pentru manichiura si pedichiura, atat saloanelor cat si clientilor de acasa, s-a nascut compania Exclusiv Cosmetics - o companie cu capital 100% romanesc. Ne-am ales cu atentie brandurile pe care sa le promovam si sa le distribuim la nivel national, de aceea suntem mandri sa spunem ca am fost si suntem printre primii importatori din Romania in materie trenduri noi care au revolutionat industria cosmeticelor profesionale. Am fost primii care am asezat pe masa manichiuristelor mult iubita si deja consacrata Oja semipermanenta in varianta la sticla, cu pensula.

 

Cu timpul am crescut si ghidandu-ne dupa expresia “Te facem frumoasa din cap pana in picioare!” am adaugat in portofoliul nostru de branduri, special pentru profesionisti si nu numai,  cosmetice profesionale de referinta pentru Ingrijirea Parului, Ingrijirea Unghiilor, Ingrijirea Corpului si Make-up.

 

Suntem o echipa tanara, dinamica si deja cu experienta, dar mai ales pasionati de frumos, sanatate si îngrijire personala, gata oricand sa oferim suport si consultanta permanenta clientilor nostri. Ne definesc: seriozitatea, implicarea si promptitudinea, astfel clientii nostri revin, colaboreaza si ne recomanda mai departe aproape de fiecare data.

VA MULTUMIM!

 

In materie de Ingrijire si Sanatatea Unghiilor am ales sa reprezentam branduri recunoscute la nivel mondial, precum: SNB Professional, Purple Professional, Belava,  Kiara Sky, Artistic Nail Design, Kiepe; branduri cu sisteme inovatoare si complete de tratamente, culori rezistente si pigmentate, accesorii si instrumente, care sa permita tuturor femeilor sa ajunga la o stare perfecta de frumusete si sanatate a unghiilor. Formulele lacurilor sunt Eco-Friendly si nu contin toluen, formaldehide si DBP.

Pentru Ingrijirea Parului tau colaboram cu branduri ca Eva Professional (unul din cele mai Eco-Friendly brand-uri profesionale din Europa), Stapiz Professional, Kativa, The Wet Brush. Cu ajutorul nostru parul tau va fi perfect sanatos si frumos, de la radacini pana la varfuri.

In materie de Make-up te poti bucura de buze colorate, hidratate si catifelate, palete de farduri in culori intense si vibrante, si nu in ultimul rand de mult doritele gene false cu eyeliner magnetic, de la faimosul brand american Ardell Beauty.

De asemenea pentru a veni in ajutorul profesionistilor din saloane organizam periodic Workshop-uri de specializare/ perfectionare si Seminarii de prezentare, unde va punem la curent cu cele mai noi produse si tehnici din domeniu.

Exclusiv Cosmetics - Te facem frumoasa din cap pana in picioare!


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out