unknown
Tipuri de creme de maini in functie de anotimp!

Tipuri de creme de maini in functie de anotimp!

   Încearcă să schimbi produsele de îngrijirea mâinilor o dată cu schimbarea anotimpului și să schimbi cateva obiceiuri din rutina zilnică de îngrijirea a mâinilor, astfel la începutul sezonului mai rece folosește săpunuri și geluri de spălat mai blânde; nu folosi apă fierbinte deoarece usucă și îmbătrânește pielea; folosește creme de mâini onctuase și hrănitoare. Noi recomandăm cremele sub formă de unt precum:

   SNB Cremă-unt cu miros de tei o cremă cu o textură densă, onctuasă, ideală pentru pielea uscată și nu numai. Combinația de alantoină și lanolină cu ulei de cacao, jojoba, unt de shea și migdale hrănește, hidratează, calmează și oferă o barieră de protecție pielii. Conține de asemnea Vitamina A, care are rol anti-îmbătrânire și Vitamina E, care îmbunătățește elasticitatea pielii. Extractul de tei are rol antioxidant și oferă un miros delicat și plăcut.

   SNB Cremă-unt cu lapte și miere o cremă grasă, onctuasă care conține alantoina, ulei de jojoba și unt de shea, ingredinete ideale pentru rolul lor hrănitor și antioxidant. Extractul de polen de albine hidratează pielea în profunzime, menținând-o netedă. Are un parfum irezistibil de lapte și miere.

   De asemenea seara sau măcar de două ori pe săptămână recomandăm să folosești o cremă-mască pentru mâini, pe care să o lași să acționeze 10-15 minute, în mănuși speciale sau în folie de plastic, astfel efectul ei fiind maxim.

   Cremele SNB Cremă-mască cu aloe vera și guava sunt hrănitoare, conțin extract de aloe vera și uleiuri naturale, care permit absorbția rapidă și completă a produsului, recuperarea instantanee a pielii și o catifelare mătăsoasă.

   Nu în ultimul rând este ideal să folosim periodic un tratament cu parafină. Da, știm pare costisitor și greu, dar SNB Professional vine în ajutorul nostru cu Cremă mască cu parafină și acid hialuronic – aceasta nu necesită aparat de încălzire a parafinei drept pentru care o face mult mai accesibilă și ușor de folosit. Se poate folosi atât ca o cremă zilnică, cât și în strat gros pentru tratamentul cu parafină.

Este recomandat ca pentru tratamentul cu parafină să fie folosite mănuși de plastic sau folie și/sau mănuși speciale din bumbac (Mănuși textile pentru tratamente mâini) și să se lase la acționat în jur de 10-15 minute.

Conține ulei de jojoba, care îmbogățește și hrănește pielea cu vitaminele A, D și E și susține activ regenerarea celulară cu acizi grași omega 6 și 9. Acidul hialuronic din compoziție menține pielea hidratată.

   Ai grijă zilnic de mâinile tale pentru a-și păstra aspectul tânăr și sănătos, iar trecerea anotimpurilor să nu se vadă.

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out