unknown

Cum cumpar?

Cumpararea produselor de pe magazinul on-line www.exclusivcosmetics.ro se poate face online, telefonic sau prin e-mail.

1. Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit, fie prin utilizarea meniului din susul paginii ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii / noutati (pagina principala). In momentul in care ati apasat „Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului„Finalizare comanda”si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele campuri:

a. Datele personale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra, eventual datele complete ale societatii comerciale.

b. Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti efectua plata comenzii. Comanda dumneavoastra va fi incheiata cu succes cand va este trimisa pe e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii facute. Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, sa modificati/ sterge profilul dumneavoastra sau sa faceti comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Finalizarea comenzii se efectueaza prin apasarea butonului “Trimite comanda”.

2. Comanda telefonica

Telefonand la 021 320 60 56 sau 0770 360 096 un consultant de vanzari www.exclusivcosmetics.ro va prelua comanda dumneavoastra, in zilele lucratoare dupa cum urmeaza: luni-joi 09:00-17:00, vineri – 09:00 – 16:00.

3. Comanda prin e-mail

Comanda prin e-mail se poate face de catre dumneavoastra, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@exclusivcosmetics.ro. Acest e-mail trebuie sa contina produsul sau produsele dorite impreuna cu codul acestora, gramajul dorit si cantitatea, insotite de informatiile complete de facturare si de livrare ale comenzii.


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out