unknown
ADIO unghiil fragile și exfoliate!

ADIO unghiil fragile și exfoliate!

    Te confrunti cu problema unghiilor fragile, deteriorate sau care se exfoliază? Află mai jos care sunt cauzele, cum poți soluționa aceste probleme și ce produse poți să folosești.

   Cum mâinile sunt cartea noastră de vizită, manichiura trebuie să arate impecabil, unghiile să fie sănătoase, frumoase și îngrijite. Unele persoane au unghiile moi, subțiri care se exfoliază și pe care nu rezistă nici lacurile de unghii, nici oja semipermanentă. Astfel specialiștii recomandă folosirea unui tratament pentru a le revitaliza, pentru a le fortifica și a le reda sănătatea. Dar mai întâi să vedem care sunt cauzele ce pot provoca aceste probleme ale unghiilor.

   Factorii interni care contribuie la afectarea unghiilor: vârsta; sarcina și sexul, cel mai des fiind afectate femeile la menopauză; bolile inflamatorii; alimentația necorespunzătoare; lipsa mineralelor și  a vitaminelor; unele afecțiuni interne precum diabetul, afecțiunile tiroidiene.

  Factori externi care cauzează deterioarea unghiilor: utilizare de substanțe care afecteză suprafata unghiilor, si aici putem da cateva exemple: produsele chimice, cele de curățat, produsele de igienă; faptul că sunt expuse excesiv la apă; ticuri precum roaderea unghiilor, agresarea cuticulelor; pilirea excesivă și folosirea produselor necorespunzătoare de manichiură.

   Pentru ca unghiile tale să nu se mai exfolieze și să aibă un aspect frumos și sănătos trebuie să ții cont de câteva sfaturi:

  1. Mergi la un medic pentru a te asigura că nu implică și alte aspecte decât cele externe și pentru a vedea ce carențe de vitamine, minerale ai.
  2. Folosește mănuși pentru treburile casei, mai ales când folosești detergenți și substanțe chimice.
  3. Adoptă o alimentație sănătoasă, din care să nu lipsească alimentele verzi, semințele si fructele oleaginoase, lactate, fructe și legume.
  4. Și nu în ultimul rând folosește tratamente locale pentru întărirea și repararea unghiilor. Noi vă recomandăm:

   SNB tratament pentru unghii Hexanal este un tratament intensivcare cu ajutorul ingredientelor active întărește și reface unghiile, oferindu-le protecție în același timp, astfel lacul tratament Hexanal ajută la întărirea unghiilor, Acidul Alfa Hidroxi exfoliază celulele moarte de pe patul unghial, Vitamina B5 crește rezistența unghiilor, iar Vitamina C (Acidul Ascorbic) asigură hidratarea în profunzime. Se recomandă a se aplica de două ori pe săptămână pe unghiile curățate și mai ales după îndepărtarea ojei semipermanente sau a gelului.  Rezultatele sunt vizibile după 1-2 săptămâni de aplicare, în funcție de gradul de afectare al unghiilor.

   SNB Tratament întăritor pentru unghii Diamond Hardner este un produs profesional care ajută la întărirea și fortifiearea unghiilor moi și subțiri, conține pudră de diamant care garantează rapid întărirea unghiilor. Asigură o acoperire perfectă și netedă care protejează suprafața, marginea și vârful unghiilor de rupere și despicare. Se aplică un strat de tratament pe unghiile curățate în prealabil, în fiecare zi peste stratul aplicat anterior, timp de 7 zile. După cele 7 zile de tratament acesta se îndepărtează complet și se reîncepe dacă este necesar.

   SNB Professional te ajută să ai unghii frumoase și sănătoase. Echipa Exclusiv Cosmetics te poate consilia în alegerea tratamentelor specifice problemelor tale.

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out