unknown
VIVA MAGENTA - CULOAREA ANULUI 2023

VIVA MAGENTA - CULOAREA ANULUI 2023

           Specialiștii Pantone au anunțat culoarea anului 2023 și aceasta este Viva Magenta, o culoare vibrantă, care inspiră vitalitate și energie. Culoarea anului Viva Magenta este  descrisă ca un "roșu animat, care pulsează cu mișcare" . Viva Magenta este o nuanță care inspiră veselie, optimism și exuberanță. Încurajează experimentarea și exprimarea de sine, o nuanță electrizantă și fără limite.

           „În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură și din ceea ce este real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia de roșii și este inspirat de coșeniile roșii, coloranți care au fost folosiți încă din secolul al II-lea î.Hr. pentru a imprima nuanțe roșii bogate pe țesături și hârtie, unul din cei mai prețioși coloranți aparținând familiei coloranților naturali, precum și unul dintre cei mai puternici și strălucitori pe care i-a cunoscut lumea. În timp ce culoarea are legături profunde atât cu trecutul, institutul dorește să fie clar că este, de asemenea, o culoare care se potrivește incontestabil pentru prezent, o nuanță care încurajează toți oamenii să trăiască viața cu îndrăzneală în momentul prezent. ” Leatrice Eiseman Executive Director, Pantone Color Institute

             Viva magenta culoarea anului 2023 – culoarea puterii -“comunică putere - dar într-un mod asertiv, nu agresiv” spun specialiștii Pantone. Aceasta cu siguranță o să dea tonul în materie de Tehnologie, Fashion, Make-up și Manichiură. O nuanță fără limite pe care o poți integra ușor atât în garderoba ta și o poți purta și pe unghiile tale și cu siguranță vei ieși în evidență.

             "Numele culorii în sine vă spune că aceasta este o culoare cu care să sărbătoriți, o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria", a declarat Eiseman, director executiv de la Institutul Pantone. Mai jos vă prezentăm câteva nuanțe pe care cu siguranță le vei asocia cu Viva Magenta Culoarea Anului 2023.

    •Poartă o manichiură în această culoare cu Purple P2115 “Full of Joy” – o nuanță care se numește exact în ton cu ceea ce inspiră - sau Purple P2094 Respect Your Body o nuanță care te duce cu gândul la Culoarea Anului Viva Magenta.

    •De asemenea poți atrage toate privirile cu manichiură în culoarea SNB Professional GL14 „Salma Intense o culoare vibrantă ca și Viva Magenta.  Tot de la SNB Professional încearcă o nuanță intensă de roșu trandafiriu GLI28 “Ampola” Intense care face parte din familia de roșu Viva Magenta. Nuanța SNB Professional GL213 “O’Sherry o nuanță puternică care inspiră energie și vitalitate.

             În anul 2023 celebrează viața și redescoperă-te purtând nuanțe din culoarea anului Viva Magenta.

 

 

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out