Aceasta pagina web foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii Politica de confidentialitate

Termeni si Conditii

Serviciul www.exclusivcosmetics.ro este oferit de S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. cu sediul in Str. Liviu Rebreanu, nr. 46-58, Sector 3, Bucuresti, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/1473/2008, avand CUI RO 231 59 618 denumita in continuare Societate.

Despre exclusivcosmetics.ro:

www.exclusivcosmetics.ro este un serviciu de comert electronic ce ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe magazinul online. Produsele se pot achizitiona prin comanda online prin modalitatile prezentate pe magazinul online sau telefonic, la unul din numerele de telefon ce se regasesc pe magazinul online.

Ne-am ales cu atentie brandurile pe care sa le promovam si sa le distribuim la nivel national, de aceea suntem mandri sa spunem ca am fost si suntem printre primii importatori din Romania in materie trenduri noi care au revolutionat industria cosmeticelor profesionale. Am fost primii care am asezat pe masa manichiuristelor mult iubita si deja consacrata Oja semipermanenta in varianta la sticla, cu pensula. 

Cu timpul am crescut si ghidandu-ne dupa expresia “Te facem frumoasa din cap pana in picioare!” am adaugat in portofoliul nostru de branduri, special pentru profesionisti si nu numai, cosmetice profesionale de referinta pentru Ingrijirea Parului, Ingrijirea Unghiilor, Ingrijirea Corpului si Make-up. 

Suntem o echipa tanara, dinamica si deja cu experienta, dar mai ales pasionati de frumos, sanatate si îngrijire personala, gata oricand sa oferim suport si consultanta permanenta clientilor nostri. Ne definesc: seriozitatea, implicarea si promptitudinea, astfel clientii nostri revin, colaboreaza si ne recomanda mai departe aproape de fiecare data.

In materie de Ingrijire si Sanatatea Unghiilor am ales sa reprezentam branduri recunoscute la nivel mondial, precum: SNB ProfessionalPurple ProfessionalBelava Kiara SkyArtistic Nail DesignKiepe; branduri cu sisteme inovatoare si complete de tratamente, culori rezistente si pigmentate, accesorii si instrumente, care sa permita tuturor femeilor sa ajunga la o stare perfecta de frumusete si sanatate a unghiilor. Formulele lacurilor sunt Eco-Friendly si nu contin toluen, formaldehide si DBP.

Pentru Ingrijirea Parului tau colaboram cu branduri ca Eva Professional (unul din cele mai Eco-Friendly brand-uri profesionale din Europa), Stapiz ProfessionalKativaThe Wet Brush. Cu ajutorul nostru parul tau va fi perfect sanatos si frumos, de la radacini pana la varfuri.

In materie de Make-up te poti bucura de buze colorate, hidratate si catifelate, palete de farduri in culori intense si vibrante, si nu in ultimul rand de mult doritele gene false cu eyeliner magnetic, de la faimosul brand american Ardell Beauty.

De asemenea pentru a veni in ajutorul profesionistilor din saloane organizam periodic Workshop-uri de specializare/ perfectionare si Seminarii de prezentare, unde va punem la curent cu cele mai noi produse si tehnici din domeniu.

Proprietate intelectuala:

Intreg continutul si design-ul www.exclusivcosmetics.ro, precum si orice alt material trimis catre dumneavoastra prin intermediul e-mail-ului sau prin orice alta modalitate (ex: articole, newsletter, descriere produse, etc) apartin societatii si/ sau colaboratorilor sai si sunt protejate de Legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.exclusivcosmetics.ro fara a detine un document scris care sa ateste permisiunea prealabila din partea Societatii. Produsele comercializate pe magazinul on-line sunt descrise clar si complet conform informatiilor primite direct de la furnizor.

Inregistrarea ca utilizator www.exclusivcosmetics.ro:

www.exclusivcosmetics.ro poate fi accesat gratuit, iar pentru navigarea in paginile magazinului on-line-ului nu este nevoie de inregistrare ca utilizator. Pentru a beneficia insa de serviciile oferite de magazinul online ex: achizitionarea produselor, verificarea comenzilor proprii sau primirea de newslettere,va trebui sa va inregistrati ca utilizator cu nume si parola. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.exclusivcosmetics.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, avem rugamintea sa le verificati periodic. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/ folositi serviciile magazinului online www.exclusivcosmetics.ro.

Daca folositi acest magazin online, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator, creat pe www.exclusivcosmetics.ro si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe acest magazin online.

www.exclusivcosmetics.ro vinde produsele adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.exclusivcosmetics.ro. Daca sunteti minor, puteti achizitiona produsele www.exclusivcosmetics.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

www.exclusivcosmetics.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizator sau de a refuza vanzarea de produse, la propria initiativa, persoanelor care folosesc in mod abuziv si incorect serviciile oferite.

Datele Personale:

Prin inregistrarea ca utilizator al www.exclusivcosmetics.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al serviciului www.exclusivcosmetics.ro. Pentru a va abona la newsletterul www.exclusivcosmetics.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de catre www.exclusivcosmetics.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

           S.C. EXCLUSIV COSMETICS S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 27125/ 30.04.2015

           Politica de protectie a persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor(GDPR), care intra in vigoare de la 25 mai 2018 si care creeaza reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeana, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Aceasta politica generala se aplica pe website-ul pe care va aflati, www.exclusivcosmetics.ro administrat de S.C. EXCLUSIV COSMETICS S.R.L.

           Scopul colectarii datelor este:

  • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
  • trimiterea de Newsletter-e si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, aplicatia What's up)
  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul    Clientului/Cumparatorului.

           Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.exclusivcosmetics.ro , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27125/ 30.04.2015 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
           Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Regulamentul general privind protejarea datelor(GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea, Exclusiv Cosmetics SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre.

Colectarea datelor personale de catre Exclusiv Cosmetics SRL se face prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de Exclusiv Cosmetics SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de e-mail, nume, prenume, adresa, numar de telefon, etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.exclusivcosmetics.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei.
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati www.exclusivcosmetics.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dumneavostra.

           Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.exclusivcosmetics.ro.ro, va primi comunicari comerciale din partea Exclusiv Cosmetics SRL doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

           Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.

Exclusiv Cosmetics SRL va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe exclusivcosmetics.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

           Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Exclusiv Cosmetics SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre Exclusiv Cosmetics SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

           Refuzul furnizarii acestor date poate determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Exclusiv Cosmetics SRL si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. Exclusiv Cosmetics SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

           In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate fi raspunzator pe pentru niciun fel de prejudiciu. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datele cu caracter personal vor fi stocate din momentul inregistrarii si vor fi sterse de indata ce va veti retrage consimtamantul. 

           Sectiune exercitare drepturi
 
           Vă informăm ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si societatea noastra:
 

  • Drept de acces – insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
  • Drept la rectificare – insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
  • Dreptul de a retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
  • Dreptul de a depune plangere – insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul la opozitie- insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor in anumite cazuri, inclusiv crearii de profiluri (marketing direct, cercetare stiintifica, istorica sau statistica, interesul legitim al operatorului, interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul).
     

               Pentru exercitarea oricarui drept mai sus aratat sau pentru a obtine informatii despre datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra, va rugam sa ne adresati o cerere, datata si semnata, prin:

- Posta electronica (e-mail), la adresa: comenzi@exclusivcosmetics.ro

- Serviciul postal, la adresa: Str. Liviu Rebreanu nr 46-58, tronson 7, scara J, ap.4, sector 3, Complex Rasarit de Soare


                Cererea Dumneavoastra va fi directionata automat catre Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal care va raspunde solicitarii Dumneavoastra in conditiile legii.
 
               Pentru a va putea indentifica in baza noastra de date este necesar sa ne furnizati urmatoarele date de contact: adresa email.  

               Exercitarea acestor drepturi se face in cadrul si limitele trasate de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Aveti dreptul de a va retrage, in orice moment, consimtamantul.

Procedura de cumparare:

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.exclusivcosmetics.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor dorite - inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al www.exclusivcosmetics.ro - efectuarea platii produselor on-line sau ramburs. Plata se efectueaza ramburs, prin transfer bancar/ordin de plata sau cu cardul online prin platformele Netopia, Euplatesc.ro, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.exclusivcosmetics.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care magazinul online isi deruleaza operatiunile.

Modalitati de Livrare:

Produsele www.exclusivcosmetics.ro sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei prin firma de curierat rapid Fan Courier.

Daca sunteti la prima comanda, coletul se expediaza doar dupa ce sunteti contactat telefonic de unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru verificarea adresei de livrare. Daca nu sunteti la prima comanda, coletul se expediaza la adresa indicata de dumneavoastra in comanda, fara sa mai fiti contactat telefonic.

In cazul in care toate produsele din comanda dumneavoastra sunt in stoc, si daca comanda a fost inregistrata pana la ora 13:00, in zilele lucratoare de luni pana vineri, expedierea coletului se va face in 24 de ore in Bucuresti si in 48 de ore in tara, de la efectuarea comenzii. In cazul in care unul sau mai multe produse din comanda dumneavoastra nu se afla in stocul magazinului nostru, veti fi instiintat telefonic, iar livrarea comenzii se va face in 24 de ore de la intrarea produselor in stocul nostru, in cazul in care se mai doreste acest lucru. Costurile de transport curier rapid este de 15 Lei Tva inclus, pentru comenzile mai mici de 99 Lei.

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta agentului curier si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la acest aspect, se considera nula. Programul de livrari este de luni-vineri intre orele 09:00 - 17:00. Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

*Livrarea produselor din comenzile ce au modalitatea de plata - ORDIN DE PLATA se va face imediat ce S.C.Exclusiv Cosmetics S.RL. va primi confirmarea platii in contul IBAN RO87BACX0000001395132000 deschis la UNICREDIT BANK.

Politica de returnare a produselor

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta agentului curier si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la acest aspect, se considera nula.

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristicede la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 "sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator" (art. 16 lit. e).

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Metionam ca S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. nu va suporta costul transportului de returnare a produselor, acesta fiind suportat in totalitate de catre client.

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

Adresa de returnare a produselor:

Str. Liviu Rebreanu nr. 46-58, Tronson VII, Sc. J, Ap. 4, Sector 3 Bucuresti.

Pentru a anula o comanda deja plasata, contactati-ne telefonic la numarul de telefon afisat pe magazinul online. Anularea comenzii se face de catre persoana desemnata sa preia comenzile online.

Preturile:

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate de pe magazinul online www.exclusivcosmetics.ro reprezinta preturile finale de cumparare in lei si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19% valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sau nu sa reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Metode de plata:

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, numerar/cash la livrare sau cu cardul online prin platformele Netopia, Euplatesc.ro. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, veti primi informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Daca ati ales plata cu cardul online, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa primiti produsele comandate conform policitii de livrare. O data cu livrarea comenzii veti primi si factura fiscala in original a produselor comandate.

Taxele de livrare sunt in limita a 1 Kg dupa cum urmeaza:

  • 15 Lei Tva inclus / expeditie

Achizitionarea si achitarea produselor de pe magazinul online www.exclusivcosmetics.ro prin transfer bancar/ ordin de plata:

Puteti cumpara produse prin www.exclusivcosmetics.ro urmand pasii prezentati: 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Adauga in cos" 2. Accesati cosul de cumparaturi apasand butonul “Finalizati comanda” si introduceti datele personale solicitate 3. Apasati butonul "Trimite comanda" Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoana/ societatea comerciala catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, va rugam sa specificati acest lucru in spatiul pentru „Informatii suplimentare”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe magazinul on-line, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dumneavoastra, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp.

In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata, numarul facturii primite prin e-mail, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi@exclusivcosmetics.roin maximum 24 de ore, pentru a putea expedia comanda.

Descrierea si returnarea produselor:

www.exclusivcosmetics.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.exclusivcosmetics.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.exclusivcosmetics.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe magazinul online, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a magazinului online si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Returnarea produselor

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta agentului curier si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la acest aspect, se considera nula.

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristicede la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 "sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator" (art. 16 lit. e).

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Metionam ca S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. nu va suporta costul transportului de returnare a produselor, acesta fiind suportat in totalitate de catre client.

Adresa de returnare a produselor:

Str. Liviu Rebreanu nr. 46-58, Tronson VII, Sc. J, Ap. 4, Sector 3 Bucuresti.

Forta majora:

www.exclusivcosmetics.ro, afiliatii si/sau furnizorii de produse sau servicii catre www.exclusivcosmetics.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.exclusivcosmetics.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza doar la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.exclusivcosmetics.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.exclusivcosmetics.ro erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitate:

www.exclusivcosmetics.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.exclusivcosmetics.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Legislatia aplicabila:

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.exclusivcosmetics.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice. Termenii si conditiile www.exclusivcosmetics.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza Municipiului Bucuresti.

Prezentarea ofertei:

S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe magazinul online www.exclusivcosmetics.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe magazinul on-line www.exclusivcosmetics.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe magazinul online www.exclusivcosmetics.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

REGULAMENT  CONCURS  „PRODUSUL LUNII  

1.Organizator: S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L

2.Perioada concurs: concursul se desfășoară în perioada  02 Iunie – 30 Iunie 2021.

3.Ce trebuie sa faci pentru a participa?

  1.       Cumpara produsul lunii, Spray-ul cu Uree pentru indepartarea calozitatilor (SNB Professional Callus Removal Spray) si pastreaza bonul/factura
  2.       Da Like la pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/www.exclusivcosmetics.ro
  3.       da share(public) la postarea noastra de concurs de pe pagina de Facebook Exclusiv Cosmetics
  4.       Da Like la pagina noastra de Instagram

https://www.instagram.com/exclusivcosmeticsromania/ 

 4. Dreptul de participare la concurs 

  •          La concursul Produsul Lunii participa toti clientii Exclusiv Cosmetics, persoane fzizice si cu identitate juridica, care achizitioneaza in perioada 1 Iunie – 30 Iunie 2021, Spray-ul cu Uree pentru indepartarea calozitatilor (SNB Callus Removal Spray) si indeplinesc conditiile de concurs
  •          Un cont curent si activ pe www.facebook.com  („Facebook”)
  •          Un cont curent si activ pe www.instagram.com (“Instagram”)
  •          Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

5. Conditii de participare

  •          Sa respecte pasii descrisi in postarea de concurs;

6. Alegerea castigatorului

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin programul https://www.random.org/  pe platforma Facebook https://www.facebook.com/www.exclusivcosmetics.ro, pe data de 1 iulie 2021 si anuntat printr-un comentariu la postarea de concurs. 

7. Premiul oferit : 1 Crema Hydrolipid pentru pedichiura cu Uree la 250 ml + 1 Scrub pentru picioare si corp cu unt de cacao la 400 ml de la SNB PROFESSIONAL

8. Clauze premiu oferit:

 Castigatorul va primi un mesaj privat pe Messenger/WhatsApp prin care va fi anuntat ce pasi trebuie sa urmeze pentru a putea beneficia de premiul obtinut.

In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 72 de ore de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.

9. Prelucrarea datelor personale

In conformitate cu regulamentul GDPR (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016 si intrat in vigoare in 25 mai 2018, organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea (https://www.exclusivcosmetics.ro/content/9-politici-de-confidentialitate) datelor personale ale participantilor la prezentul concurs. La randul lui, castigatorul accepta sa ofere, la cererea organizatorului, numarul de telefon si adresa de domiciliu, cu scopul trimiterii premiului, de catre organizator.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

Va dorim mult success!

 



 

 


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out