unknown
Bataturi si calozitati- noi avem solutia

Bataturi si calozitati- noi avem solutia

Fie că este iarnă sau vară, aspectul picioarelor este foarte important. Este de ajuns să acorzi câteva minute zilnic picioarelor tale și să scapi imediat de bătături.

Bătăturile și calozitățile pot fi deranjante, dureroase și inestetice, o știm cu totii, iar dacă nu sunt îndepărtate la timp, acestea îți pot provoca dureri sau pot sângera, prezentând riscul dezvoltării unei infecții.

Nu ai nevoie să apelezi la tehnici dureroase pentru a îndepărta bătăturile așa cum se proceda în anii trecuți. Cosmetica și procedurile actuale au evoluat, așa că pentru a îndepărta bătăturile nu ai nevoie de brici sau alt instrument metalic sau ascuțit.

Dead Skin Remover- Soluția pentru îndepărtarea bătăturilor și a calozităților de la SNB îți va garanta rezultate încă de la prima aplicare!

Este suficient să urmezi sfaturile noastre practice, care pot fi aplicate atât acasă, în confortul personal, cât și la salonul de înfrumusețare:

1. DEZINFECTAREA, CURĂȚAREA ȘI ÎNMUIEREA:

Întâi de toate, igiena!

Este important să începi cu dezinfectarea și curățarea picioarelor.

Îndepărtați orice urmă de lac de pe fiecare unghie folosind SNB Dizolvant pentru îndepărtarea lacului.

Umpleți Bazinul pentru pedichiură cu apă caldă, adăugând SNB Sare Active Herbal pentru pedichiură.  Granulele accelerează procesul de înmuiere a calozităților, datorită complexului de sare și uree.

Aplicați gelul pentru îndepărtarea cuticulelor SNB Gel pentru îndepărtarea cuticulelor și lăsați să acționeze, introducând picioarele în bazinul cu apă caldă, timp de 5-10 minute;

Scoateți picioarele din apă și masați zona cuticulelor.

Scurtați și dați formă unghiilor cu SNB Pila Zebra pentru unghii;

Repetați aceeași pași și pentru celălalt picior.

 

2. EXFOLIEREA:

Începeți procedura aplicând SNB Scrub pentru Picioare cu Sare de Mare masând ușor, astfel încât celulele moarte să fie îndepărtate lăsând piciorul pregătit pentru tratamentul intensiv de hidratare;

Clătiți cu apă din abundență pentru a îndepărta exfoliantul.

 

3. TRATAMENT:

Scoateți piciorul din apă și ștergeți-l cu un prosop uscat;

Aplicați o cantitate suficientă de SNB Soluție pentru îndepărtarea Bătăturilor și a Calozităților pe o dischetă de bumbac. Fiind un produs alcalin, produsul se aplică doar pe zona ce trebuie tratată, a se evita zonele sănătoase. Împachetați piciorul în folie și lăsați să acționeze 10-15 minute.

Îndepărtați folia și curățați zonele afectate cu SNB Spatula pentru îndepărtarea calozităților.

Clătiți piciorul cu apă din abundență.

4. HIDRATAREA:

Hidratarea picioarelor ocupă un loc foarte important, iar crema hidratantă pe care o folosești trebuie să fie special creată pentru îngrijirea acestei părți a corpului. Recomandăm aplicarea Cremei pentru pedichiură de reglare a PH-ului, masând ușor.

Datorită nivelului scazut de pH (~5,5), pielea își restabilește umiditatea naturală, după utilizarea produselor alcaline în procesul de pedichiură. Pudra de talc din cremă, absoarbe excesul de umiditate și asigură o senzație moale și mătăsoasă.

Nu uita ca la final să îți aplici culoarea de lac de unghii care îți amplifică starea de bine :)

Spune ,,adio” calozităților și bătăturilor, picioarelor aspre și obosite, punând în practică sfaturile de mai sus!

Te sfătuim să nu tratezi cu superficialitate acest aspect, dacă vrei să obții rezultate excelente!

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out