unknown
Manichiura Semipermanentă pas cu pas

Manichiura Semipermanentă pas cu pas

       Știm cu totii, manichiura este cartea de vizită a oricarei femei, o dovadă de eleganță și de feminitate, iar aplicarea unei oje semipermanente de calitate reprezintă secretul care asigură un aspect impecabil pentru unghiile tale.

Chiar dacă la început îți poate părea un proces dificil, te încurajăm să încerci și tu varianta rapidă și accesibilă pentru realizarea manichiurii!

Iată ce pași trebuie să urmezi atunci când vrei să aplici oja semipermanentă:

1. Chiar dacă realizăm manichiura singure acasă, în primul rand, trebuie să dezinfectăm mâinile cu solutia dezinfectantă Alchosept.

2. O tehnică foarte importantă este pregătirea unghiilor. Începem prin a da forma dorită și curățăm surplusul de cuticule cu ajutorul Gelului pentru îndepărtarea cuticulelor –  “ Cuticle remover gel;

3. Îndepărtăm luciul natural al unghiei cu ajutorul pilei Buffer, fără a insista foarte mult;

4. Degresăm unghiile și curățăm praful cu ajutorul soluției speciale "Active Nails Solution- Spray pentru degresarea unghiei"

 

5. Aplicăm primerul " SNB Ultrabond " pe toata suprafața unghiei. Important de știut este că Primerul se usucă la aer;

6. Aplicăm un strat subțire de "SNB Flexy Base" și uscăm la lampa LED - 30 secunde sau la lampa UV 2 minute; (FlexyBase se poate aplica direct pe unghia naturală, fără a fi necesară aplicarea Primerului. Este recomandată aplicarea lui daca aveți unghiile subțiri și fragile sau dacă unghiile prezintă exces de sebum)

7. Alegem culoarea dorită de SNB Gelacquer și o aplicăm în două straturi. Fiecare strat se usucă la lampa LED - 30 secunde sau la lampa UV – 2 minute;

 

 

6. Sigilăm manichiura cu un strat subțire de " SNB Flexy Top" pe care îl uscăm în lampa LED - 30 secunde sau în lampa UV – 2 minute;

7. Degresăm manichiura la final cu " SNB Finishing Wipe".

8. Pentru un plus de hidratare al cuticulelor, folosiți  Uleiul de cuticule cu uscare rapidă și aromă de tei.

Alege oja semipermanentă și bucură-te de efectele ei ce rezistă până la 3 săptămâni!

 

 

 

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out