unknown
Află secretul picioarelor frumoase

Află secretul picioarelor frumoase

Află secretul picioarelor frumoase

 

Picioarele frumoase și îngrijite sunt irezistibile, o știm cu toții!

Pentru a putea fi expuse, picioarele vor necesita o îngrijire adecvată o data cu venirea verii. Dacă ne dorim ca picioarele noastre să arate impecabil în orice moment este necesar să le îngrijim așa cum trebuie, începând de la un stil de viață sănătos. Se știe că mersul pe jos, exercițiile, hidratarea și o alimentație corespunzătoare sunt esențiale în obținerea unor picioare frumoase.

Așadar, fie că alegem să ne realizăm pedichiura singure acasă ori la salon este important să nu sărim niciun pas important:

  1. Înmuiem picioarele în apă călduță împreună cu SNB Sare Granule concentrate din plante timp de 5-10 minute. Granulele te vor încânta cu un parfum proaspăt și vor oferi picioarelor un efect revigorant.

      2. Scoatem picioarele din bazin și le ștergem bine cu un prosop.

      3. Pulverizăm SNB Spray cu uree pentru îndepărtarea calozităților asupra zonelor afectate până cand acestea se înmoaie, apoi așteptăm timp de 3-4 minute și îndepărtăm ușor pielea inmuiată cu o Spatulă.

      4. După îndepărtarea calusurilor, clătim picioarele cu apă și încheiem procedura aplicând la final Crema Hydrolipid pentru pedichiură cu uree. Ulterior, prin masaj săptămânal puteți aplica Crema Hydrolipid pentru menținerea picioarelor hidratate și catifelate, combinația dintre Uree și Glicerină ajutând inclusiv la îndepărtarea stratului de pielea uscată.  

Ai grijă de picioarele tale!

Pedichiura nu trebuie sa fie o necesitate de sezon, ci una pentru sănătatea picioarelor indiferent de anotimp!

 

 

 

 

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out