unknown
Must Have - Top 12 culori de oje semipermanente SNB!

Must Have - Top 12 culori de oje semipermanente SNB!

   Trendurile vin și pleacă, dar o manichiură îngrijită este mereu la modă, mâinile reprezentând cartea de vizită a unei femei. Noi îți prezentăm 12 culori de ojă semipermanentă, de la SNB Professional ce pot fi purtate în orice situație și care nu se demodează niciodată.

  Dacă nu-ți plac culorile tari si preferi stilul natural, în culori deschise, atunci Manichiurile french sau nude sunt potrivite pentru tine. Fie că sunt nuanțe de roz, mov, alb, bej, manichiurile în aceste culori se potrivesc oricărui stil vestimentar și oricarei vârste.

  Dacă dorești o acoperire translucidă sau potrivită pentru manichiura french recomandăm nuanțele: SNB GL072 Indira care este un alb lăptos; SNB GL068 Bertha un roz pudrat perfect pentru manichiura french; SNB GL092 Anabel o culoarea alb-roze cu un sidef foarte fin, aproape insesizabil, dar care oferă o strălucire superbă; SNB GL132 Laura care este un roz delicat ce poate fi purtat indiferent de vârstă.

                                     

  Tot în culori naturale, dar cu acoperire completă, poți purta oricând pe unghii culori ca și SNB GL033 Carmen o nuanță de roz natural sau SNB GL034 Hilary un nude bej, potrivite pentru a fi purtate oriunde și oricând.

  De asemenea sunt persoane care preferă manichiuri semipermanente în culori de gri cum ar fi SNB GL144 Audrey un gri deschis delicat potrivit în orice moment al zilei; manichiuri semipermanente în culori ca și bej sau grej precum SNB GL225 Gardenia o culoare pastelată ce te duce cu gândul la un Cafe Latte; și nu în ultimul rând manichiuri cu ojă semipermanentă în diferite nuanțe de mov deschis, iar noi vă recomandăm SNB GL206 Zakaria un mov/lila pastelat și delicat pentru o manichiură perfectă.

   

  Mizează pe Manichiuri în culori tari, aprinse, dar clasice, în același timp, precum roșu și negru, culori ce inspiră elegantă, feminitate și putere.

Manichiura în culoarea roșu se potrivește tuturor femeilor, va fii mereu la modă și va atrage mereu privirile celor din jur. Noi îți recomandăm câteva din cele mai apreciate nuanțe de roșu SNB GL099 Ophelia un roșu clasic ce inspiră o atitudine sexy; SNB GL011 Ruzha care este o nuanță perfectă de roșu corai, nici prea portocaliu, nici prea roșu.

Manichiurile in culoarea negru inspiră eleganță și se potrivesc atât la o tinută de zi cu teniși, cât și la o rochie elegantă de seară – SNB GL026 Chernyo .

     

Indiferent de trenduri și modă important este să alegi o manichiură cu

ojă semipermanentă în culori care te reprezintă, iar unghiile

să fie sănătoase și aibă aspect îngrijit.

 

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out