unknown
Metoda Curly Girl cu produsele Vitamin Recharge Eva Professional

Metoda Curly Girl cu produsele Vitamin Recharge Eva Professional

Părul tău este creț natural, buclele nu sunt definite, părul este uscat, are un aspect tern și electrizat . Atunci nu-i oferi îngrijirea de care are nevoie. Părul creț are nevoie de îngrijire și atenție specială, iar în ultimii ani s-a dezvoltat Metoda Curly Girl, metoda prin care părul creț este îngrijit cu ajutorul produselor fără sulfați, silicon, sare, alcool degresant, ceară și ulei mineral.

Inițiatoarea Metodei Curly este Lorraine Massey, care în anul 2001 a scris o carte despre îngrijirea și nevoiele părului cret. Lorraine spune că cea mai importantă regulă de urmat pentru persoanele cu părul creț este ca părul să fie spălat cu șampoanele fără sulfați și să adopte co-whashingul(spălarea cu balsam).

Ca rezultatele acestei metode să fie vizibile trebuie să treceți printr-o perioadă de tranziție, prin care părul se obișnuiește cu noile produse și cu noua metodă de îngrijire, iar placa și peria de păr nu trebuie să se mai regăsească în rutina ta de îngrijire.

Mai jos îți prezentăm Gama de produse Vitamin Recharge de la Eva Professional. Sub sloganul Îngrijire și respect pentr tine și mediul înconjurător Gama Vitamin Recharge un concept Vegan, îmbogățit cu o serie de Vitamine precum B1, B2, B6, PP, B12, E, Biotina și Pantenol, Vitamina E combinate cu ingrediente active naturale și botanice exclusive. În plus produsele Vitamin Recharge nu contin sulfați, parabeni, silicon, alergeni, coloranți sintetici, alcool și ftlaț, astfel este potrivit și pentru Metoda Curly.

Șamponul Vitamin Recharge reprezintă evoluția șamponului, fiind conceput ca un balsam de curățare, un concept inovator pe piața produselor cosmetice de îngrijire a părului fiind perfect pentru co-whashing, una din cele mai importante reguli din Metoda Curly. Formulă îmbunătățită cu un complex de Vitamine, astfel având multiple beneficii într-un singur produs.

În funcție de nevoile scalpului și părului tău poți alege una din cele trei variante de Balsam de curățare și anume Vitamin Recharge The Original, Vitamin Recharge Detox, Vitamin Recharge Orange.

Balsamul Vitamin Recharge Oh La, La este un balsam cu textură de gel, leave-in, care are multiple întrebuințări. O combinație de multi vitamine și alge marine care oferă protecție maximă fibrei capilare: hidratează, descurcă, repară, protejează reface. Previne ruperea părului și electrizarea.

Balsamul Vitamin Recharge este potrivit pentru păr ondulat, creț, drept și care se electrizează, scurt, lung, vopsit, decolorat sau îndreptat permanent, afro și altele. Cu alte cuvinte, pentru orice tip de păr. Nu ingreunează părul și nu-l îngrașă

Un produs cu multiple beneficii acesta se poate aplica Ca tratament „Plex” înainte și după orice proces tehnic, inclusiv se poate amesteca în vopsea sau decolorant de păr.

Spray-ul Vitamin Recharge Beach este un spray pentru volum, care atre efect de texturizare a firului de păr, potrivit pentru metoda Curly. Acest produs este o combinție de Vitamine, Minerale și apă de mare, astfel de fiecare dată când îl vei folosi vei avea acea senzație de miros de mare și vacanță în părul tău. Vei obține volum, textură, bucle definite, fixare naturală. Este folosit pentru stilizare, beach waves, Bohemian Look(coafuri chic boem).

Combinația de vitamine și pantenol ajută la protejarea părului de uscarea naturală cauzată de sarea de mare.

Și nu uita foarte important este să descoperi ce fel/tip de păr ai, pentru a putea alege produse potrivite pentru îngrijire cât și stilizare, pentru a putea avea rezultatele dorite.

Testează și tu produsele din Gama Vitamin Recharge potrivite Metodei Curly și vei deveni dependentă.

Vitamin Recharge – fiecare produs devine o experiență!

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out