unknown
Tratamentul mainilor si picioarelor cu Parafina!

Tratamentul mainilor si picioarelor cu Parafina!

Maini si Picioare Intens Hidratate doar cu Crema Gel de Parafina

     Indiferent că este iarnă sau vară mâinile și picioarele tale au nevoie de îngrijire constantă. Tratamentul cu Parafină este ideal pentru persoanele care au mâinile și picioarele uscate sau cu tendință de uscare. După tratamentul intensiv cu Crema Gel cu Parafină acestea rămân hidratate și catifelate pentru o perioadă lungă de timp.

     Trecerea de la cald la frig, în special toamna face ca mâinile să se deshidrateze, să devină foarte uscate și să arate inestetic. Tratamentul cu Crema Gel cu Parafină pentru maini si picioare de la Purple Professional se recomandă mai ales în sezonul rece, dar și în sezonul cald atunci când mâinile și picioarele sunt expuse la radiațiile solare și la căldura excesivă.

    Parafina are efect rapid și profund, astfel tratează pielea deshidratată, sensibilă, pielea care se agață sau pielea cu bătături, este un tratament care hidratează în profunzime. De asemenea are efect therapeutic, fiind folosită și de persoanele care au probleme cu circulația periferică slabă ajutând astfel la îmbunătățirea circulației, calmarea durerilor, inclusiv cele cauzate de reumatism sau de purtarea în exces a pantofilor cu toc.

    Parafina Gel de la Purple Professional este ideală deoarece nu se încalzește în aparatul de parafină, făcând astfel procedeul mai rapid, consum redus și mai puțin costisitor.

Procedeul de aplicare a parafinei este realizat în 3 pași simpli:

-        Se exfoliază mâinile sau picioarele cu ajutorul unui Scrub pentru manichiură si/ sau unui Scrub pentru pedichiură pentru a se îndepărta celulele moarte și a pregati pielea să absorbă produsul în profunzime

-        Se aplică Gelul de Parafină Purple Professional și se realizează masajul mâinilor sau picioarelor pentru absorbtia parțială a gelului.

-        Folosirea botoșilor și mănușilor textile sau termice pentru a se încălzi parafina și a-și face efectul, este unul din cei mai importanți pași, deoarece dacă temperatura nu este ridicată parafina nu-și face efectul.

-        După 10-15 minute se îndepărtează botoșii și mănușile, rezultatul este fantastic; picioarele și mâinile tale sunt catifelate și hidratate în profunzime.

Mâinile și picioarele sunt în general cele mai expuse părți ale corpului având nevoie de o îngrijire suplimentară și constantă. Crema Gel cu Parafina pentru maini si picioare de la Purple Professional  este soluția ideală și rapidă ca mâinile și picioarele tale să devină sănătoase, hidratate și fine.

 

0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out