unknown
Tratarea unghiilor îngrosate sau încarnate

Tratarea unghiilor îngrosate sau încarnate

Soluția care te ajută la rezolvarea problemelor supărătoare ale unghiilor încarnate, îngrosate sau casante este acum la un click distanta

Unghiile încarnate sau îngroșate sunt unele dintre cele mai supărătoare, dureroase și comune probleme medicale și inestetice ale picioarelor, cu care fiecare dintre noi ne-am confruntat măcar o dată.

Aceste afecțiuni sunt de obicei mai întâlnite la bărbați decât la femei si motivele sunt multiple: forma unghiei, încălțămintea incomodă, tăierea incorectă a colțurilor unghiilor, predispoziție genetică întâlnită chiar și la copiii mici și nou-născuți. 

Din cauza faptului că nu sunt tratate corect sau la timp, unghiile îngroșate sau încarnate reapar la ceva timp, reîncarnându-se de fiecare dată si fiind și mai greu de soluționat (in ultima faza doar chirurgical).

Atunci cand nu este permisă avansarea deteriorării unghiilor, problema poate fi rezolvată ușor și eficient cu Tratamentul emolient pentru unghii îngroșate și încarnate SNB Nail Softener.

Cum tratezi eficient o unghie îngroșată sau încarnată cu ajutorul Tratamentului emolient pentru unghii îngroșate și încarnate?

Dacă este în faza incipientă, unghia încarnată poate fi tratată prin îndepărtarea colțurilor încarnate. Ca să fie ușor și nedureros se recomandă a se folosi Tratamentul emolient pentru unghii îngroșate și încarnate, care are ca și ingredient bioactiv Bisabololul.

Bisabololul este un bioactiv natural cu proprietăți intens hidratante, efect antibacterian, calmant, cicatrizant, anti-inflamator astfel ajută la vindecarea infecției unghiei incarnate si permite unghiei sa isi pastreze integritatea.

Unghiile dure, îngroșate, încarnate și cuticulele inflamate devin astfel moi și se poate realiza pedichiura cu ușurință.

Cu Tratamentul emolient pentru unghii îngroșate și incarnate uiți de unghiile incarnate și dureroase, de unghiile ingroșate, dure și greu de îngrijit. Acesta garantează rezolvarea problemei încă de la prima aplicare, iar durerea cauzată de presiune este eliminată.

Se aplică pe zona afectată o dată sau de două ori pe zi până când problema este rezolvată complet.

Cum prevenim încarnarea și îngroșarea unghiilor?

  •   Tăiem corect unghiile;
  •   Purtăm șosete din bumbac deoarece bumbacul menține piciorul uscat;
  •   Evităm încălțămintea incomodă
  •   Folosim regulat Tratamentul emolient pentru unghii îngroșate și încarnate SNB Nail Softner care previne aparitia acestor probleme .

 

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out