unknown
Cum se aplică corect lacul de unghii

Cum se aplică corect lacul de unghii

         Aplicarea lacului de unghii poate părea o joacă de copil, însă dacă îți dorești o manichiură frumoasă și de durată, este bine să ai în vedere câteva sfaturi.

        Te vom îndruma ce anume ar trebui să eviți de acum încolo și care sunt pașii corecți de aplicare a ojei, pentru ca manichiura ta să dureze mai mult.

Ce nu știe toată lumea este faptul că nu doar pensularea propriu-zisă a produsului este importantă, ci o sumedenie de alți factori cum ar fi calitatea produselor folosite, respectarea pașilor și pregătirea corectă a unghiilor.

1. În cazul în care ești dată cu ojă, primul pas este să îndepărtezi lacul de unghii cu o dischetă îmbibată în Dizolvant.

2. Pregătim unghiile,dăm forma dorită și curățăm cuticulele cu ajutorul Gelului pentru îndepărtarea cuticulelorCuticle remover gel;

3. Îndepărtăm luciul natural al unghiei cu Degresant și cu ajutorul pilei Buffer, fără a insista foarte mult și aplicăm primerul SNB Ph Balance pe toata suprafața unghiei.

*Ph Balance este recomandat pentru a elimina orice reziduu uleios și pentru a echilibra ph-ul unghiei. Asigură o aderență perfectă între bază (urmatorul pas) și unghie.

4. Aplicăm un strat subțire de SNB Base Coat – Baza formează o barieră de protecție împotriva pigmenților de colorare din lacul de unghii și protejează unghiile de îngălbenire.

*Este de preferat ca baza aplicată să fie un tratament specific nevoilor unghiilor tale: exfoliate, casante, subțiri sau moi.

În cazul unghiilor fragile recomandăm utilizarea Tratamentului pentru unghii Diamond Hardener sau a Tratamentului pentru Unghii Hexanal.

5.  Alegem culoarea dorită și o aplicăm în două straturi subțiri, lăsând să se usuce foarte bine straturile între ele.

 6. Sigilăm cu un strat subțire de SNB Top CoatExpress – Topul sigilează manichiura și oferă luciu, fixare și intensitate culorii.

 7. La finalul procedurii, recomandăm aplicarea unei picături din Rapid Polish Dryer – Aplicăm picatura de uscare rapidă pe fiecare unghie pentru a accelera procesul de uscare.

Manichiura clasică este foarte ușor de realizat, chiar și pentru persoanele mai neîndemanatice. Pentru a obține o manichiură clasică impecabilă trebuie doar să urmezi corect pașii de bază și bineînteles, să exersezi :)

 

 

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out