SNB Dispozitiv LED UV Sterilizator cu functie de dezinfectare

Cod produs: DZYS01

289,00

- +

Livrare rapida 24/48h

IN TOATA TARA

Asistenta comenzi

0770 360 096

Transport gratuit

PESTE 249 Lei

Plata cu cardul

SIGUR si RAPID
 
Informatii suplimentare

Sterilizatorul LED UV ofera o metoda de dezinfectare ce distruge eficient microorganismele si sporii lor pe suprafete expuse.

Instrumentele sau obiectele trebuie amplasate la distanta unul de celalalt, fara a se suprapune sau atinge. Acest lucru asigura dezinfectarea prin iradierea intregii lor zone.

Acest dispozitiv poate fi utilizat atat pentru intrumente metalice, cat si pentru alte materiale.

De asemenea, dispozitivul este potrivit pentru dezinfectarea telefoanelor mobile si a altor accesorii.

Cu dimensiunile sale compacte si dezinfectarea rapida - 3 minute! asigurati-le clientilor dvs. dezinfectarea instrumentelor chiar inainte de a fi utilizate.

Datorita situatiei complicate in conditiile COVID-19, SNB Professional a efectuat un test intr-un laborator acreditat pentru a confirma functionarea dispozitivului. Testele au aratat sterilizare de 90 - 95% cu 3 minute de tratament de suprafata.

Sterilizeaza si dezinfecteaza pana la 95% diferiti agenti patogeni bacterieni, inclusiv Pseudomonas aeruginosa cunoscuta si sub denumirea de Bacil Pioceanic, Stafilococul auriu sau Infectia cu Escherichia e-coli.

Caracteristici:

• 3 minute sterilizare

• Functie de promptare vocala

• Indicator cu LED

• Oprire automata

Parametri tehnici:

• Intrare 10V - 70Ma (Cand se aplica adaptorul)

• 10 margele LED

• Dimensiuni: 235/108 / 75,5 mm

• Greutate neta: 375g

• Lungime de unda ”260-280 nm

• Conector de intrare: USB de tip C

Dimensiuni: L 235 / W 108 / H 75,5 mm

Iradierea germicida ultravioleta (UVGI) este o metoda de dezinfectare care foloseste lumina ultravioleta (UV-C) cu lungime de unda scurta pentru a ucide sau a inactiva microorganismele distrugand acizii nucleici si perturband ADN-ul lor, lasandu-i incapabili sa indeplineasca functii celulare vitale.

Dispozitivele UVGI pot produce o lumina UV-C suficient de puternica in sistemele de aer sau apa care circula pentru a le transforma in medii inospitale pentru microorganisme precum bacterii, virusuri, mucegaiuri si alti agenti patogeni.

 

Brandul  SNB Professional are o vechime de peste 25 ani, utilizeaza ingrediente, tehnologii si echipamente moderne pentru a obtine produse cosmetice profesionale de inalta calitate.

Exclusiv Cosmetics este unicul importator si distribuitor in Romania al brandului SNB Professional in Romania, cu peste 13 ani de experienta in domeniul distributiei de produse cosmetice profesionale.

Colaboram cu peste 450 de centre de infrumusetare, spa-uri, saloane barber din Bucuresti si din tara.

 

Alege produsele profesionale de la SNB Professional!

 

Scrie o recenzie

SNB Dispozitiv LED UV Sterilizator cu functie de dezinfectare

Scrie o recenzie

 
Aprecieri(0)

Produse similare:

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out