Aceasta pagina web foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii Politica de confidentialitate

Artistic Lac semipermanent Gnarly In Pink

Cod produs: AN2100096

25,00 lei

36,00 lei

- +

 
Informatii suplimentare

Lacul semipermanent Artistic Nail Design face parte din categoria de produse cosmetice profesionale ideale pentru manichiura semipermanenta ce dureaza pana la 4 saptamani.

Obisnuitele unghii semipermanente pot atrage si cele mai pretentioase priviri doar cu o singura aplicare folosind pensula patentata.

Aplicare pas cu pas:

1. Pregatim unghiile: dam forma dorita si indepartam surplusul de cuticule;

2. Indepartam luciul natural al unghiei cu ajutorul pilei Buffer;

3. Degresam unghiile si curatam praful cu ajutorul solutiei speciale "Active Nail Solution - Spray pentru degresarea unghiei"

4. Aplicam primerul " Artistic Ph Nail Prep" pe toata suprafata unghiei. Se usuca la aer;

5. Aplicam un strat subtire de " Artistic Bonding - Baza" si uscam la lampa LED - 30 secunde sau la lampa UV  2 minute;

6. Alegem culoarea dorita si o aplicam in doua straturi. Fiecare strat se usuca la lampa LED - 30 secunde sau la lampa UV – 2 minute;

7. Sigilam cu un strat subtire de " Artistic Glossing - Top " pe care il uscam la lampa LED - 30 secunde sau la lampa UV – 2 minute;

8. Degresam manichiura la final cu " SNB Finishing Wipe – Solutie pentru degresarea unghiilor si a ojei semipermanente".

 

  •   Culoare: Roz
  •   Gramaj: 15 ml
  •   Tip produs: Lac semipermanent

 

 

Exclusiv Cosmetics este unicul importator si distribuitor Artistic Nail Design in Romania, cu peste 17 ani de experienta in domeniul produselor cosmetice.

Colaboram cu peste 170 de saloane de manichiura si manichiuriste de top.

Magazinul nostru garanteaza produse de calitate ce respecta intocmai descrierea si caracteristicile de prezentare de pe website.

 

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

 
Aprecieri(1)

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out