unknown
Cum ne îngrijim unghiile - 3 idei pentru mâini îngrijite și hidratate

Cum ne îngrijim unghiile - 3 idei pentru mâini îngrijite și hidratate

Odată cu venirea frigului pielea și unghiile noastre necesită o îngrijire mai atentă, hidratarea jucând un rol foarte important în această perioadă. Frigul, vantul, dar și alimentele pe care le consumăm ajung să lase urme asupra noastră mai mult decat ar fi facut-o pe perioada verii. Și totuși, cum avem grijă de noi și implicit de mâinile noastre?

În acest articol ne-am gandit să îți oferim 4 sfaturi pe care să le poți aplica ușor atât pentru mâini, cât și pentru picioare.

 

 

  1. Folosește scrub-ul și crema hidratantă:

Oricâte produse de manichiură ai folosi, dacă pielea, cuticulele și unghiile nu sunt hidratate rezultatul nu va fi cel așteptat. Pentru a te asigura că manichiura ta este impecabilă este vital să folosești o cremă intens hidratantă, fie ca este vorba de mâini, dar și de picioare. În cazul în care ești o fire care nu are obiceiul de a folosi creme, seara, înainte de culcare este momentul oportun pentru a-ți crea un obicei nou: acela de a-ți hidrata pielea.

 

 

 

 

 

 

  1. Aplica oja semipermanentă:

 

Pentru a evita folosirea dizolvanților precum acetona în mod frecvent, ai putea încerca manichiura semipermanentă. Mai ales că acesta îți asigură o manichiură impecabilă până la patru săptămani.  Nu uita că ojele semipermanente de calitate SNB Gelacquer nu doar că îți asigură o manichiură frumoasă, dar totodată îți vor proteja unghiile. Unghiile tale vor atrage chiar si cele mai pretențioase priviri doar cu o singură aplicare folosind pensula patentată. De aceea, investește în manichiura ta pentru că aceasta este oglinda ta.

 

 

3. Îngrijirea cuticulelor și a unghiilor:

 

Un produs esential în îngrijirea cuticulelor este crema tratament pentru unghii și cuticule, un produs testat clinic care ajută la stimularea creșterii unghiilor și stopează creșterea franjurată a cuticulelor.

Ingrediente active: Unt de Shea, Ulei de Argan, Ulei de Catină.

 

  1. Consumă alimente bogate în proteine, fier, magneziu, calciu și vitamine (A, B6 și C).

 

Alimentele bogate în proteine, fier, magneziu, calciu și vitamine asigură săăatatea pielii și a unghiilor tale. Acesta fiind și motivul pentru care pe timp de vară, când avem la dispoziție mai multe fructe și legume suntem mai sănătoși, mai luminoși și mai energici. Sănătatea ta se va reflecta și în aspectul unghiilor tale.

Pot părea banalităti, însă hidratarea, alimentația sănătoasă și evitarea soluțiilor dizolvante precum acetona, asigură un aspect sănătos și luminos pentru unghiile tale. Crează-ți obiceiuri noi care în timp îți vor garanta o manichiură impecabilă tot timpul anului.

 

 

 

by Valentina Popa 0

Scrieti un comentariuScrieti un raspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a publica un comentariu.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out