exclusive cosmetics

Tratamente unghii bolnave

Daca simtiti ca unghiile dumneavoastra si-au pierdut stralucirea, au devenit casante, cu pete albe, striatiuni sau se rup usor, va invitam sa apelati la solutia de tratamente unghii bolnave a renumitei manichiuriste Jessica. Orice tratament unghii necesita urmarea unor etape.

In urma cercetarilor in domeniul frumusetii, Jessica a determinat cateva tipologii de unghii bolnave pentru care a inventat formule de tratament. In formulele sale, acesta nu foloseste substante chimice. Orice formula contine substante de protectie impotriva razelor UVA/UVB dar si vitamina A.

Daca este aplicat conform instructiunilor specialistilor, acest tratament unghii va da rezultate spectaculoase in doar 6 saptamani de la debut. In acest fel veti putea avea unghii naturale, frumoase si sanatoase. Va invitam sa vizualizati oferta noastra si sa ne contactati pentru mai multe informatii. Tratamente unghii bolnave poza 1 Tratamente unghii bolnave poza 2 Tratamente unghii bolnave poza 3 Tratamente unghii bolnave poza 4